GAZİANTEP / OĞUZELİ - Doğanpınar Şehit Coşkun Tanrıöver İlkokulu

Ekm

'Oğuzeli Çevrim İçi Okuyor' Projesi kapsamında, 25/10/2023 tarihinde öğretmenlerimiz, velilerimiz ve öğrencilerimiz ile birlikte okuma yaptık.

Ekm

Kurtuluş Savaşı'nın  meşalesini yakan Gazi şehrimizde Cumhuriyetimizin 100. yılında her yer bağımsızlığımızın sembolü bayrağımızla şenlensin.

Ock

Okulumuzun eTwinning school olmasına katkıda bulunan, projelerini kalite etiketi ve Avrupa kalite etiketi ile taçlandırıp okulumuza bu gururu yaşatan Damla DEMİRCAN, Fatma CAN, Fatma TİRYAKİ ve Ali KAPLAN öğretmenlerimize yürekten teşekkür ederiz.

Şbt

Mangala Turnuvasında heyecan dorukta...Yarışmacılar yarını sabırsızlıkla beklerken,öğretmenlerinin heyecanı artıyor.Hak edenin kazanacağına inanıyor ve bütün emeği geçenlere şimdiden şükranlarımızı sunuyoruz.

Nis

Sosyal Okul Projesi gereği okulumuzda yapılmakta olan faaliyetlere hız verildi. Sosyal Okul Proje yürütücüsü ekibimize ,destek veren emeği geçen tüm öğretmenlerimiz ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.